Lätta fåglar att måla

Lätta fåglar att måla

juni 7, 2018 0 av karin.runge

Pinterest är en farlig plats. Hipp happ så har timmarna försvunnit och man sitter alldeles frustrerad över allt man vill göra och så lite tid som finns. Ett moment 22 helt klart. En sån kväll för några månader sen hittade jag en ypperligt förklaring på hur man kan måla fina fåglar och annat kul. Jag som är lite tokig i fåglar blev ju störtkär i den här beskrivningen. Nu i helgen när barnen satt och donade med vattenfärgerna gjorde jag ett försök. Jag är fast! Enklare sätt att få fram egensinniga och knasiga fåglar finns inte.

 

Så här gör du:

Först målar du oregelbundna cirklar på ett papper (jag har målat med akvarell):

 

 

När det har torkat fyller du i konturerna med en penna (jag har använt en vattenfast svart penna):

Sen har du dig en liten samling fåglar! Och om man är som mig, som älskar fåglar, så är det svårt att sluta måla dessa…
Lycka till!
Instagram: @rungeform