23 januari 2018

Gör en egen skraplott

För flera år sen såg jag på Pinterest att någon hade gjort egna skraplotter, det såg himla kul ut tyckte jag. Sen sparade jag den idén, glömde bort den och gick vidare i livet. Så för ett tag sen, när jag var inne och kollade bland mina sparade pins hittade jag den igen och blev tvungen att testa. Det var så roligt, för det funkade verkligen.

Det här behöver du:

Så här gjorde jag:

  1. Blanda ca 1 tsk diskmedel och 2 tsk färg. Jag valde en guldskimrande akrylfärg.
  2. Ta ett papper och skriv det meddelande som du vill ska synas under "skrapet".
  3. Fixa i ordning ditt kort och klistra en bit genomskinlig tejp över skraptexten. 
  4. Måla med färgen på tejpen. Låt torka.
  5. Klart.
Jag såg också att Fixa själv har gjort ett inlägg om skraplotter med jättefina mallar som passar till Alla hjärtans dag. In och kolla på dem härInga kommentarer:

Skicka en kommentar