22 mars 2015

Tårtor och champagne

Det låter lyxigt värre eller hur?! Nja, fullt så glammigt är det inte. Jag lovar att det mest är intorkade snabbmakaroner på köksgolvet, kladd under strumporna, grushögar i hallen, penicillin och snoriga näsor. Men bortsett från det har vi också firat bröllopsdag, förskottsfirat D och jag har gjort en hel del beställningar på smycken. Något jag har konstaterat under de senaste veckorna är att tiden i n t e räcker till allt som jag vill göra. Den gör verkligen inte det. Därför är det så dålig uppdatering här på bloggen, men så måste det få vara just nu.

Innan veckan är slut vill jag i alla fall hinna tipsa om en supersmarrig tårta som jag gjorde till D nu i helgen - Cookies´n´cream cake från Linda Lomelinos bok Lomelinos tårtor

Jag gjorde bottnarna igår och monterade tårtan idag. Ett bra drag visade det sig då jag hade orken att försiktigt försiktigt trycka dit kaksmulorna som skulle täcka hela tårtan. Ett väldigt pillrigt jobb men klart värt det. 

Ha en skön söndagkväll fina bloggläsare! 

Det här är mitt bidrag till sista bloggutmaningen av "I mina händer", in och kika om du se vad alla andra har gjort under veckan.  


3 mars 2015

Innanför dörren

Innanför vår dörr är det alltid lite kaos. Innanför vår dörr får man kliva över gummistövlar, pjäxor och tidningar. Innanför vår dörr står saker som är på väg ut i garaget och kassar som ska till återvinningen. Men jag älskar att komma innanför vår dörr. För låter jag bli att titta på kaoset på golvet möts jag av den här väggen som påminner mig om vad som är viktigt, på riktigt.

Tavlan till höger gjorde Storasyster för drygt ett år sedan och jag tycker fortfarande att den är så fin.

Vill du testa att göra en likadan kan du läsa mer om det här.

Det här var mitt bidrag och tolkning av veckans tema hos "Decor Life". Vill du se fler tolkningar hittar du det här - enjoy!


Bilden är från vår hall och lånad från lt.se som gjorde det här reportaget hemifrån 
oss förra året