3 mars 2015

Innanför dörren

Innanför vår dörr är det alltid lite kaos. Innanför vår dörr får man kliva över gummistövlar, pjäxor och tidningar. Innanför vår dörr står saker som är på väg ut i garaget och kassar som ska till återvinningen. Men jag älskar att komma innanför vår dörr. För låter jag bli att titta på kaoset på golvet möts jag av den här väggen som påminner mig om vad som är viktigt, på riktigt.

Tavlan till höger gjorde Storasyster för drygt ett år sedan och jag tycker fortfarande att den är så fin.

Vill du testa att göra en likadan kan du läsa mer om det här.

Det här var mitt bidrag och tolkning av veckans tema hos "Decor Life". Vill du se fler tolkningar hittar du det här - enjoy!


Bilden är från vår hall och lånad från lt.se som gjorde det här reportaget hemifrån 
oss förra året


1 kommentar:

  1. Grymt snygg tapet! Den finns i min hall oxå.... =) Så fin och så rogivande. Passar bra ihop med er tavelvägg.

    SvaraRadera