1 januari 2015

Gott Nytt År!

Det blev visst en lång, helt oplanerad, bloggpaus. Sedan sist har julen hunnit passera i rask takt. Vi lyckades pricka in diverse sjukdomar under juldagarna så det blev inte alls som vi hade tänkt, men bra ändå. Nyårsafton firades på bästa sätt med fina vänner, glada barn och massa massa god mat.

Jag tycker att 2014 blev ett helt okej år. Vi hade ett mellanår här hemma där inget större behövde fixas eller renoveras. Det har varit en del resor och en lång, skön sommar. Under våra fem veckors ledighet hade vi tre dagar med regn. Det måste vara något slags rekord. Ja, våren och sommaren var riktigt bra. Hösten och vintern däremot...nja, de månaderna behöver inte gå i repris.

Roligast under bloggåret var reportagen (här och här) i vår lokaltidning och att webbshopen kom igång. Och tack för alla fina, peppande och glada kommentarer här på bloggen, Instagram och facebook! Det gör mig varm i hjärtat att ni vill kika in hos mig. Jag hoppas på ett ännu mer skapande och inspirerande 2015 - nu kör vi!


Gott Nytt År till er alla! 

1 kommentar: