26 november 2014

Hyacinter och konservburkar

Jag var hemma hos min syster för någon vecka sedan och hon hade dukat ett fantastiskt bord bredvid ytterdörren. Fullt av vintergrönt och fina ljuslyktor. Jag försökte mig på något liknande själv fast i mindre tappning. Det enda som är köpt här är hyacinten. Annars är det granskott, mossa och taklök från tomten, kottar, nypon och lärkkvist från grannkvarteret. En konservburk och emaljerad kopp och skål från gömmorna.  Sedan ställde jag allt på en bricka och tände ett ljus i lyktan. Nu känns entrén lite mer julig och välkomnande inför advent. 


3 kommentarer:

 1. Mysigt! Något sånt ska jag försöka mig på oxå =)

  SvaraRadera
 2. Vackert o vilket mysigt välkomnande. Kramisar Tina

  SvaraRadera
 3. Det där var ju jättefint! Ska minsann göra något liknande själv, tack för inspirationen, precis vad jag behövde.
  Ha en fin dag!

  SvaraRadera