9 september 2014

Sy en sångtärning

I nästan varje låda jag har ligger det något som väntar på att få komma till användning, göras om till något nytt eller som helt enkelt bara är för bra för att kastas bort. Jag har länge funderat på att jag måste pyssla upp det som redan finns, att jag inte får köpa något mer. Men tänk vad svårt det är. För rätt som det är sitter man där och ska göra en sångtärning till sin väns ettåring och så finns det inget att stoppa sångtärningen med. Hur ska man göra då? Då blir det som så att sångtärningen blir liggandes, ofärdig. Och vännens ettåring hinner bli nästan två innan det där perfekta stoppningsmaterialet dyker upp. Nu är i alla fall tärningen äntligen klar och här hittade jag beskrivningen.

Det här är första gången jag deltar i Majas symöte. Här hittar du fler som jag.6 kommentarer:

 1. Det tyget känner jag igen , fint det blev

  SvaraRadera
 2. Det var en fin leksak, och tyget var ju gulligt.

  SvaraRadera
 3. Vilken fin tärning och bra idé! Tack!

  SvaraRadera
 4. Vilken bra ide' är föskollärare å sån skulle man ha där :)

  SvaraRadera