1 september 2014

Födelsedag och stötta Kungsleden

Jag har fyllt år i helgen. Hela trettiotre år har jag tydligen blivit. Födelsedagen firades på Gärdet i Stockholm där jag och svägerskan hejade på våra män och vänner som sprang Tough Viking. Jag brukar alltid gå igång på sådana evenemang och känna att jag vill vara med och delta. Men just det här loppet är jag väldigt osugen på att genomföra. Bara tanken på att springa 15 km hinderbana för att sen avsluta med att springa genom 10000 volt. Njae, då känns ett till Vasalopp mer lockande.

Hur som helst så var det en väldigt bra födelsedag. Jag fick fira med fina vänner och fick underbara presenter. Av mina barn fick jag till exempel ett gåvobevis på att jag är fadder till 8 meter av Kungsleden. 
Svenska turistföreningen har startat kampanjen för att man ska kunna vara med och stötta och bevara Kungsleden som är drygt 400 km lång och en av världens bästa vandringsleder. Vill du också vara med och stötta kan du göra det här.  

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar