14 augusti 2014

Höst på Formex

Tack vare bästa svärföräldrarna (som med kort varsel kunde hämta på förskolan) och att jag hade några semestertimmar kvar att ta ut, så kom jag iväg till Formex idag. Det är något helt galet vad energiboostad jag är efter ett par timmar där. Har träffat massor med trevliga människor, sett så mycket fint och fått inspiration inför höstens projekt.Det övergripande temat på höstens Formex var "Soft Nordic". I var och varannan monter var 
det också mycket ljusa träslag, rena och enkla linjer. 
Jan Rundgren hade gjort trendutställningen i entrén, precis som i våras om jag inte missminner mig.Littlephant - en favoritFantastisk, mystiska, magiska och återbrukade stolar hos Tjärn  och Linda TengvallSå mycket fint hos Floryd. Ytterligare en favorit!
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar