5 augusti 2014

Att ta sig an ett gammalt symaskinsunderrede

Vilken sommar vi har! Sådant här väder gör att man inte orkar annat än att bada och äta glass. Sen bada igen. Men idag infann sig några timmars energi till annat. Äntligen fick symaskinsunderredet, som jag köpte för snart ett år sen, sig en ny överdel. 

Tanken var att gjuta en bordsskiva i betong och att måla underredet svart. Men jag är rätt lat och vill ha resultat snabbt. Så när jag var ute i vedboden och fick se ett par gamla ohyvlade träplankor och burken med svart Falu rödfärg fick det bli svartmålade plankor som bordsskiva istället. Underredet får dessutom behålla sin slitna guldfärg.

Hoppas ni alla har en fantastisk sommar! Nu ska jag njuta av mina sista semesterdagar innan det är dags för jobb, dagislämningar, rutiner och vardag igen. 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar