26 juni 2014

Att göra armband - DIY

Ni som följer Runge form på Instagram har nog sett att det har varit mycket armband senaste tiden. Jag tror att jag kan tacka fotbolls-VM för det. Varje kväll slipper jag nämligen titta på TV i flera timmar. Och vad kan man göra då - jo, knåpa ihop några armband till exempel. Nu kanske det har blivit lite av ett beroende, men det är så kul!

Det finns en massa bra beskrivningar på nätet och här kommer ett litet axplock av mina favoriter:

Design and DIY
Ehow
Honestly wtf

Här är några bilder på de armband jag gjort under fotbolls-VM:
Och så ett hårsmycke av nagellacksblommor inför helgens bröllop. 
Beskrivning till det hittar du här:

3 kommentarer:

  1. Vilka fina armband du gjort! Jag måste försöka mig på nagellacksblommor. Ser dem på allt fler ställen. Ja, både fåglarna och husen gjorde jag i våras så det passade bra att få en hylla till dem. Nya saker blir ju lätt lite hemlösa i början innan de liksom "flyttar in" ordentligt.

    SvaraRadera
  2. Har nu provat såpbubblorna och de är fantastiska ! Har tidigare harvat med glycerin men det här var ju både enklare och bättre!

    SvaraRadera