11 maj 2014

Göra om växthuset - del 1

Så har ett av vårens Projekt startat - renoveringen av vårt (lilla) växthus. Jag har rivit ut de gamla plattorna och tagit bort den gamla jorden. Sen ska jag lägga plattor över hela ytan och ta in krukor och hyllan Hyllis. Mycket mer får jag nog inte in, men det skulle vara fint att få in en liten stol eller pall också. 

Fram tills idag har jag odlat direkt i jorden, men jag tycker att det är svårt att ha en bra jordkvalitet. Så nu ska jag göra som Bosse Rappne och odla i större krukor istället. På det viset så kan jag lätt byta ut jorden varje säsong. Och säger Bosse att det blir bra så är det ju värt att testa...


Symaskinsunderredet ska också få sig en uppfräschning, men inte den galonklädda minimänniskan. Hon är perfekt precis som hon är. 


Ni ser ju, här finns förbättringspotential!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar