27 april 2014

Nya handtag till garderoberna - DIY

Sitter du med ett gäng träkulor hemma som du inte vet vad du ska göra med? Och vill du dessutom förnya dina handtag till garderoben eller någon byrå snabbt som tusan? Skruva bort de gamla handtagen. Dra igenom ett buntband genom skruvhålen och trä sedan på önskat antal kulor. Fäst buntbandet på insidan med ett annat buntband. Klart!  

Jag gjorde de här handtagen till Storasysters rum för ett tag sen och de gamla fula garderobsdörrarna blev genast lite roligare. Vill du se fler liknande handtag hittar du det här och här.3 kommentarer:

 1. Jättefina!
  Kul att du lämnade en hälsning hos mig. Nu ska jag gå in och gilla dig på facebook och hoppas du gör detsamma för mig. Mina Vita Ljus heter min sida.
  Ha en bra dag!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Klart jag gör det :-) Ha en fin dag //Karin

   Radera
 2. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera