7 april 2014

En riktig kalasvecka!

Barnkalas är något av det roligaste som finns! Det är dessutom väldigt kul att förbereda dem och jag får äntligen använda alla de där kalasdetaljerna som jag aldrig kan låta bli att köpa. Vimplar, ballonger, färgglada tårtor...ja, stilrent och enkelt är väl inte min melodi när det gäller barnkalas direkt.

Men nu är kalasandet slut för den här gången och vi pustar ut i soffan. Ända tills imorgon, då fyller min pappa år och på onsdag två av mina äldsta vänner. Dessutom fyller min kusin och ett kusinbarn år just idag och på torsdag en annan kusin. Så grattis: Hilda, Niklas, Gustaf, pappa, Cecilia, Lisa och Jonas!
  

Innan anstormningen av alla kusiner


Glass i stora lass när Storasyster fyller år. 


Storasysters favoritkakor - Singoalla - blir mycket roligare att servera på en pinne!


Djurgirlang från leilasgeneralstore

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar