1 mars 2014

Skärp dig

Ja, jag vet att det är lite pappa-skämt-varning på den där rubriken. Men jag kunde inte låta bli. Vi har nämligen ägnat oss åt att göra armband av två gamla skärp som inte används längre. Vi tog läderbitar från det ena och skruvnitar (chicagoskruv) från det andra.
Först klippte vi av lagom långa bitar av skärpet. Sen tog vi en håltång och gjorde ett hål i varje ände. Därefter skruvade vi i nitarna och gjorde ett något större hål i de andra ändarna.
Mannen har haft sitt solo medan jag har mixat mitt med några andra läderarmband. Jag gillar det där lite rustika som det blir med läderarmband.

Hur skärpet såg ut innan kan ni se här.

Nu ska jag glo lite på "Pluras kök Sicilien" och försöka att inte somna i soffan innan 22:00. Vad gör ni ikväll?
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar