11 mars 2014

Ny vårmössa

För ett tag sen rensade jag garderoben på de här tröjorna men ville ändå inte göra mig av med dem, de förtjänade ett roligare öde. Och för någon dag sen när jag kikade in hos Kolossalt pyssligt så kom jag på vad jag skulle göra. En ugglemössa till Storasyster. Så ikväll fick en av dem nytt liv och jag hoppas att hon kommer bli nöjd imorgon (och att den passar förstås...)

7 kommentarer:

 1. Söt! Hoppas hon gillar den =)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Igår vägrade hon ha den, men i morse satte hon den glatt på huvudet och gick till dagis ;-)

   Radera
 2. Kul idé... Har några liknande tröjor här hemma som inte används längre, kanske ska sy en mössa jag också.
  Blev storasyster nöjd?
  Sköt om dig!
  Kram Petra

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, igår var hon inte så imponerad men idag ville hon ha den och lillasyster blev förstås avundsjuk :-). Och tack för inspirationen - din uggla blev ju bara så söt!

   Radera
 3. Så himla smart OCH fint om inte annat! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack, vad kul att du gillade den :-)

   Radera
 4. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera