2 mars 2014

I mina händer - vimplar

Har ägnat helgen åt städning och allmänt hemmafixande. Vi skrev en lång lista i fredags och nästa allt har bockats av, förutom att städa kontoret. Det blev liksom inte av. Och lika bra det för alla saker på golvet, överfulla byrålådor och högarna med bra-att-ha-papper kommer att snällt finnas kvar imorgon också. Men i veckan har jag ägnat mig åt lite vimplar och napphållare (just napphållarna finns att köpa här om man skulle vara intresserad). Vimplarna ska få pryda en barnvagn när de är klara.

Det här får bli mitt bidrag till bloggutmaningen "I mina händer". Vill du se fler bidrag hittar du det här.


1 kommentar:

  1. Napphållare... Det skulle man tänkt på när det begav sig. Nu är man glad när nappen håller sig från ungen och inte sitter i munnen hela tiden. Fint ballongtyg och bedårande söta vimplar. Tack för att du är med!

    SvaraRadera