3 februari 2014

Veckans fynd #1

Jag har börjat följa Netto på Instagram. Och igår fick jag se bilder på fina hyllor som skulle säljas under vecka 6. Så i morse tog jag lite tid från min lunch och stack iväg till Netto för första gången någonsin. Och ja, de levererade. När jag kom dit fanns det åtta hyllor kvar så jag gjorde det enda rätta och köpte fyra stycken. Enligt tjejen i butiken hade det blivit en väldig åtgång på vissa varor sedan de fått många följare på Insta. Som en i kommunikationsbranschen kan jag bara konstatera att de verkar ha fångat en ny målgrupp. Hatten av för det!


Är löjligt förtjust i hyllorna. Tills jag hittar den ultimata platsen får de stå på farmors gamla byrå och förgylla matrummet. 
Förövrigt - galet vad trista bilder det blir i det här vintermörkret! Mer ljus nu tack. 

2 kommentarer:

  1. Att besöka Netto är verkligen som ett lotteri, men du verkar ha hittat genvägen till garanterad vinst!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Haha, ja så verkar det vara :-) . Ha en skön dag! //Karin

      Radera