24 februari 2014

Saltå Kvarns fruktbröd

Ett av mina absoluta favoritbröd är Saltå Kvarns fruktbröd. Så nu i förra veckan när de la ut ett recept på fruktbrödet på sin blogg blev jag ju bara tvungen att testa. Men som vanligt när jag ska baka blev det inte precis som i receptet. I det här fallet var mina torkade fikon uppätna så jag bytte ut det mot dadlar. Därför blev det inte precis likadant, men väl gott ändå. Framför allt helt nybakat, med ett litet för tjockt lager bregott och en stor kopp te.


2 kommentarer:

  1. Ååå, vad underbart med recept på det brödet! Det var mitt absoluta favoritbröd när jag bodde i Stockholmo. Sen jag flyttade därifrån har jag inte hittat det mer. Nu ska det bakas! Tack =)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja, det är ju helt underbart! De lägger ut lite recept på sin blogg ibland så håll utkik där ifall du är intresserad av mer gott från dem :-)

      Radera