19 januari 2014

I mina händer - Vika ett hus av papper

Efter att ha haft en riktig vinterhelg med skridsko- och pulkaåkning och korvgrillning i dagarna två hamnade jag och Storasyster vid pysselbordet nu på eftermiddagen. Det här med papperspyssel har jag inte provat på riktigt, förrän idag. Vi satt där med hennes lim, glitter, klistermärken och just det - papper. Och så blev det att jag vek ett hus. Jag hittade beskrivningen här hos lilla a.

Det här är mitt bidrag till bloggutmaningen "I mina händer" hos Mitt hem är min borg. Vill du se fler pyssel hittar du det här.

6 kommentarer:

 1. Ah, stiligt! Måste ta tag i att vika ett hus jag med!

  SvaraRadera
 2. Snyggt! Verkar som att du haft lite styvare papper. Blev väldigt stilrent och stiligt! Tack för beskrivning!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Roligt att du gillade det :-) Ja, det var lite styvare papper. Vet inte gramtalet exakt men runt 180-200 g. //Karin

   Radera
 3. Fint! Ser plötsligt en hel pappersstad framför mig... men var ska man ha plats för den...?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha, ja det skulle vara väldigt fint men som sagt - rätt skrymmande :-)

   Radera