14 januari 2014

Varde ljus

Det sämsta med att julen tar slut är att det blir så mörkt överallt. När jag åker till och från jobbet är det mörkt ute och i alla fönster är det mörkt utan stjärnor och ljusstakar. Och just nu behöver jag LJUS, precis som resten av befolkningen antar jag.
I höstas köpte jag en gammal och ful lampa på secondhand för en tia. Varför gör man det kan man ju undra? Jo, för jag tyckte liksom att den hade potential till något bättre. Och nu när jag fick spunk på mörkret åkte sprayfärg och tyg fram. Den gamla lampfoten i trä blev i guld och lampskärmen fick nytt svart tyg. Nu känns det i alla fall lite lite mindre trist och något ljusare.

Något annat som också piggade upp var terminsstarten på minigympan. Att se tjugo stycken fyraåringar springa hinderbana och leka med ärtpåsar fick i alla fall mig på fantastiskt humör!

Önskar alla er en skön kväll.


Före


Efter

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar