26 januari 2014

I mina händer - söndagsbilden

Om gårdagen var en riktig slapparlördag så blev den här dagen inte på något annat sätt annorlunda. Jo, två saker förresten - årets första tur på längdskidorna och en mysig fika hos våra nya grannar.

I helgen har jag försökt göra klart de två sista paketen till "årets kreativa utmaning" som ju skulle ha varit klart innan årsskiftet. Men nu är det i alla fall klart. Ett av paketen innehåller de här muggarna som jag har målat med guldpenna (för porslinsmålning). Det var lite lurigt att få det jämnt, inte alls lika lätt som med den svarta jag har. Men nu får det duga och jag gillar ändå den fina guldnyansen. Det kan vara så att den är lättare att få det fint på glas med denna. Måste testas.

Det här får bli mitt bidrag till bloggutmaningen "I mina händer" och veckans söndagsbild.
7 kommentarer:

 1. Jag gillar hjärtat på insidan av muggarna! Gör dem inte bara fina utan lite speciella också =)
  Tack för att du var inne på min blogg! Jag hoppas jag får ihop min idé. Denne iallafall fin i huvudet på mig...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kul att du gillade dem! Ska bli spännande att se hur ditt projekt blir :-)

   Radera
 2. Vad fint det blev! Gillar att du valde guld. Det blir liksom en flirt med gamla tiders koppar med guldkant. Ser att du också gjort suddstämplar! Du hittade många olika motiv - bra idéer!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Vad det gäller att göra egna stämplar så kan jag tipsa om Linda Michelin ifall du bor i Stockholmstrakten. Jag har varit där på stämpelkurs :-) http://coachcreative.se/kreativt-skapande/

   Radera
 3. Åh, så fina muggar, kul att göra sina egna personliga muggar.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det är verkligen jättekul! Och enkelt att fixa

   Radera