10 januari 2014

Att fira en tvååring

Idag fyller Lillasyster två år. Jag vet inte hur det är med er andra som har barn men jag blir alltid väldigt nostalgisk när barnen har födelsedag. Dels så förundras jag över hur fort tiden går. Jag tycker helt uppriktigt att det inte var så värst längesen vi hade hennes ettårskalas. Men samtidigt tänker jag på hur otroligt mycket som har hänt under det här året. Hon har lärt sig prata, springa, ta på sig overallen själv, klippa med sax, rita, sjunga, börjat på dagis, säga nej (alltså verkligen säga NEJ och sen lägger hon till "kan själv"). Ja, listan kan göras oändlig.

Sen kan jag omöjligt låta bli att tänka på den dagen hon kom till världen. Hela förmiddagen kollad jag på klockan och mindes varje händelse. Värkarna som startade, frukosten vi åt, samtalet till BB som konstaterade att de hade fullt, de djävulska värkarna, den evighetslånga bilfärden till det BB som ligger allra längst bort från oss, de överdjävliga värkarna och barnmorskan som lätt stressad undrade vart min man var för här skulle det födas barn snart (han parkerade). Och sen fick vi snabbt snabbt komma in till ett förlossningsrum och pang bom så föddes hon. Och nu är det alltså redan två år sen. Helt sjukt.

På söndag blir det släktkalas som vi håller på och förbereder för fullt. Men mer om det en annan gång.


Grattis på födelsedagen älskade lilla dotter!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar