19 november 2013

Välkomnande farstukvist till jul

Förra året stoltserade två små tujor och röda äpplen i min nätkorg på farstukvisten till jul. I år blir det två andra varianter (som jag inte har en aning om vad de heter) som jag inte kunde motstå när jag besökte Zetas för ett tag sen. Än har det inte kommit dit några äpplen men om ett par tre veckor så. Och jag vet inte vad det är, men jag känner starkt för att ha en tomte i betong bredvid. Nån som har tips på vart jag kan få tag i en sån?

Samtidigt som jag skriver det här hör jag hur det blir 2-1 och sedan 2-2 i Matchen med stort M. Jag har svårt att se att Sverige ska kunna hämta upp det här nu. Trist, för VM är alltid VM och då tycker till och med jag att det är kul att kolla på fotboll. Ja, om Sverige är med förstås.


 
Lite ljung och taklökar får hänga med så länge

 
Helt klart en ny favorit - undrar vad den hette bara...


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar