22 november 2013

Silvertråd, pärlor och årets fotobok

Idag har vi en sån där lugn fredagsmorgon här hemma, jag och barnen. Vi hänger i soffan, barnen kollar på "Mamma Mu och Kråkan" och jag redigerar lite bilder. Jag har en tanke om att göra en fotobok över året, men vi har ju så galet många kort så jag vet knappt vart jag ska börja. Ett riktigt i-landsproblem, jag vet.

Bland alla kort hittade jag de här. Ett halsband av en silverkedja och berlock av silvertråd, vita glaspärlor och en rund platta bakom. "Bollen" gjorde jag genom att trassla silvertråden runt runt och sen trä på pärlor här och där. Ringarna är också gjorda av silvertråd och vita små glaspärlor. Jag lindade helt enkelt tråden runt en lagom stor kapsylöppnare och sedan gjorde jag som en knut där jag fäste pärlorna.

Nu ska vi snart åka till frisören och klippa oss, ska bli spännande att se hur det går...

 
Fotografen syns visst också.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar