3 november 2013

Julklappar och halsband av gem

Vi hamnade runt matbordet ikväll hela familjen och började "pärla". Ikväll hade jag mina pärlor framme istället för pärlplattelådan och barnen gick bananas. Ett varsitt färgglatt armband blev det till slut. Lillasyster med hjälp av pappa och storastyster klarade det mesta på egen hand (men jag fick äran att knyta ihop och klippa av överflödig tråd). Så nu är i alla fall en julklapp bestämd - de ska få varsin egen pysselväska med bl.a. pärlor i. Behöver jag säga att jag ser väldigt mycket fram emot att köpa de julklapparna...
Efter att de gått och lagt sig satt jag kvar och donade lite till med några gem. Jag tänkte att det borde kunna bli ett halsband av det. Och efter lite krängande hit och dit med tången så blev det något tillslut.


 
Funderar på hur det skulle bli att sätta ihop en hel länk av såna gemkrusiduller...?

4 kommentarer:

 1. Men wow! Vilken häftig idé! Måste testa.

  SvaraRadera
 2. Men åh vilken fantastiskt fin idé!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kul att du tycker det! Och gem har man ju liggandes lite här och där :-)

   Radera