10 november 2013

Fars dag och hallonbrownie

Så har snart hela Fars dag passerat. En rätt konstigt påtvingad dag men vi har alltid firat den i min familj. Och när jag nu fått en egen familj så fortsätter vi fira både Mors- och Fars dag. Dessutom bor vi i samma by som våra respektive svärföräldrar så det blir mycket häng med släkten de här dagarna. Men jag gillar det. Det är en anledning till att ses allihop och om det är något jag gillar så är det att umgås med min familj och familjen jag är ingift i. En bra tradition det här, helt enkelt.

Jag brukar försöka göra något till mina föräldrar istället för att köpa något. Till mors dag blev det till exempel morotskakan och idag blev det Linda Lomelinos hallonbrownie-tårta. Så sjukt gott!

Och till sist - Pappa, du är den bästa pappan i hela världen!

 
Hallonbrownie - recept är från Linda Lomelinos bok "Lomelinos tårtor" och du hittar det här
 
 
Puss bästa pappa och morfar
 

2 kommentarer:

  1. Svar
    1. Jag har lagt in en länk till receptet (under bilden) nu :-) //Karin

      Radera