30 oktober 2013

Tipi eldstad - utespis

Min man är en väldigt kreativ person och när det kommer till att arbeta med metall är han helt grym. Den här eldstaden gjorde han igår. Förlagan är från Gardenfire och tanken är att den ska bo på vår altan. Tänk vad snygg den kommer bli när den rostat till sig. Tack älskling!

Är gräsänka ett par dagar igen och som vanligt spelar barnens immunförsvar oss ett spratt just då. Så idag har jag varit hemma med en febrig storasyster. Givetvis var jag värd lite glass ikväll och har precis moffat i mig en (okej två) tallrik Ben and Jerry´s "Peanut Buttercup". Har du inte smakat den - gör det! Galet god.


 
 

3 kommentarer:

 1. Blir nog till att smaka den så småningom, kan inte minnas mig ha gjort det :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Då har du nåt att se fram emot :-) Ha en skön fredagskväll!

   Radera
 2. Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

  SvaraRadera