17 oktober 2013

#tbt och brudbukett

På Instagram och Facebook är det fullt av gamla bilder i flödena. Jag gillar #tbt, det är så charmigt att se alla fotade papperskort som på många sätt är så mycket bättre än dagens välregisserade digitalfoton. Det blev lite snett och vint och ibland suddigt men det fick man ju inte se förrän bilderna var framkallade. Jag minns en semester där jag kom hem och hade tre (3!) hela rullar som gått åt. Jag kunde inte förstå hur jag kunde ta så många kort. Väl framkallade och klara så var ju naturligtvis mer än hälften rätt värdelösa kort där jag inte ens såg vad som var på. Nu efter semesterresan till Kreta i somras så kom vi hem med hundratals bilder, och vi kommer mest troligt inte framkalla mer än ett par stycken.

Idag bidrar jag till #tbt med min brudbukett. Eftersom vi gifte oss på en fjällstation långt ifrån civilisationen fick jag helt enkelt fixa buketten själv. Det var jag inte direkt ledsen för.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar