29 oktober 2013

Egna stämplar

Det börjar ju faktiskt närma sig november och jag erkänner att jag börjar bli rejält sugen på jul. Eller i alla fall på att sätta upp ljusslingor, stjärnor i fönstren och fina julblommor på borden. Ikväll har jag tillbringat alldeles för lång tid på Pinterest för att leta inspiration till paketinslagning och kort. Det finns så mycket fint och oj vad många kreativa människor det finns! Något som jag själv tycker är väldigt roligt och som blir fint, är att göra egna stämplar och sedan stämpla på kort eller paket.
De här stämplarna gjorde jag på en kurs hos Linda Michelin. Men har man inte tillgång till en stämpelkurs så kan jag tänka mig att det går alldeles utmärkt att karva ut sitt motiv på ett suddgummi. Eller varför inte ett klassiskt potatistryck?! Det enda man ska tänka på är att trycket blir spegelvänt.

2 kommentarer:

  1. Men, så snygga! Jag är så sugen på att testa, har allt material hemma men har inte riktigt vågat... vet inte varför. Nu fick jag extra inspiration, tack! :) /Helena

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack :-) Det är verkligen jätteroligt!

      Radera