6 september 2013

Moodboard för helgens 20-talsfest

I helgen ska vi på 30-årsfest med temat "20-tal". Som vanligt är jag ute i god tid med klädseln. Nej, förstås inte. Jag sitter och syr de sista stygnen på klänningen nu. Det är inte ofta som det händer, men jag hittade faktiskt en klänning i garderoben som jag helt hade glömt bort. Och med lite fix och trix och accessoarer så blev det rätt mycket 20-tal. Nu gäller det bara att få till smink och hår imorgon...
Det får bli mitt bidrag till torsdags/fredagstemat hos Fabriken. Fler moodboards hittar du här.

 
Pärlor, fjäderboa, champagne, paljetter, spets...

 
Äntligen får jag användning för den här godisen - mitt hårsmycke
med massor av pärlor och paljetter

 
Presenten
 
 
Vacker spets på den bortglömda klänningen. Hur har den kunnat glömmas bort?
 


1 kommentar:

  1. Så roligt med tema 20-tal!
    Glitter och glamour kan jag tänka mig att det blir=))

    Hoppas att du får det riktigt roligt!

    SvaraRadera