26 juni 2013

Ett besök på Zetas

Varje sommar förtjänar minst ett besök på Zetas. I år dröjde det lite längre än vanligt men idag var jag och syrran där en sväng efter jobbet. Som vanligt fick vi också med oss en del hem. Jag har varit på jakt efter en jätteverbena och nu har jag äntligen en. Den är helt fantastisk redan nu och större blir den! Chokladblomman fick däremot inte följa med hem trots sin helt fantastiska doft. Men nästa år...Lite lavendel, två ståtliga riddarsporrar, brudslöja, lobelia m.m. fick följa med istället.
Nu ska jag ut och få ner lite mer i jorden innan regnet kommer. Sen ska jag nog försöka lägga mig innan 24:00. Håll med mig om att det är svårt att gå in när kvällarna är såhär underbara!? Jag vill bara vara ute i trädgården eller hänga på altanen, dricka ett glas vin och njuta. Sen ligger jag där när klockan ringer vid 05:30 och undrar vad som hände. Men man kanske kan ta igen den här sömnen sen mellan oktober-april? Vi säger så.

 
 
Fördelen med att besöka Zetas en vardag innan stängning - lite folk


Jätteverbenan. Små vackra blommor som liksom svävar i luften.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar