13 juni 2013

Barcelona och Chania

Det har varit lite dålig uppdatering här på bloggen på sistone. Det beror på att jag har befunnit mig på resande fot och helt enkelt inte riktigt haft tid att uppdatera. Ilandsproblem - jag vet. Först åkte jag och en vän på en efterlängtad tjejhelg till Barcelona med shopping, promenader, god mat, prat och klubbande på schemat. Ett par dagar efter det åkte jag med familjen till Kreta och då var det Lollo och Bernie, poolhäng, all-inclusive och tidiga kvällar som gällde. Det är underbart med kontraser ibland och båda resorna har varit så fantastiskt bra, men helt olika. Lite tokigt däremot att de skulle bli av under samma månad istället för att sprida ut det roliga under året. La Pedrera

  Obligatoriska sangriastop
 
Parc Güell

Bästa kvällsdrinken på takterassen

Seafood...

Stranden och olympiahamnen

Jag gillar frukost med bra utsikt

 
 La Pedrera
 
 Utsikt över medelhavet från Colombarikusten
 
Avra Imperial

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar