15 april 2013

Årets kreativa utmaning

Runt nyår så cirkulerade det en kreativ utmaning på Facebook. Den kunde jag ju bara inte låta bli att anta. Men så var det ju det här med att ta sig tid att göra grejerna. Jag har så svårt att slutföra saker om jag inte har en deadline av något slag. Därför blir det gärna flera projekt samtidigt som startar här hemma och jag slutför kanske hälften av dem. Fast ibland är det verkligen inte resultatet som räknas utan jag kan tycka att det är lika kul att ha testat något även om det går helt galet. Som att göra en fågelholk, det var kul men den blev ful och inga fåglar vill bo där. Eller gjuta ett fågelbad som inte håller tätt. Eller virka en liten mus. Den blev varken liten eller lik en mus.
Men nu landar i alla fall den här färgchocken (och lite annat) snart i en av mina vänners brevlåda. Hoppas hon blir nöjd och att hon ursäktar mig för att ha gjort ett till mig själv också...
 


 

2 kommentarer:

 1. Känner igen mig alltför väl. Sambon här hemma är less på alla påbörjade projekt som aldrig avslutas. Men jag tror att det är en del av vitsen med att vara kreativ.... man har så många idéer så man hinner bara med en liten bit av varje :)
  Vilket fint smycke, så härligt färgglatt :)
  Kram
  Helea

  SvaraRadera
 2. Jag har fått förfrågan om att ha en makramékurs i sthlm den 26 maj. Skulle ju vara jättekul om det blir av! :) Mejla mig för mer info på frokeneila@hotmail.se

  Ha det bra!
  Viktoria

  SvaraRadera