24 mars 2013

Hyra höns?

Gah, det är en djungel det här med höns. Storlek på hönshus, reden, sittpinnar, foder, vilken ras på hönsen, hönsgård...Det finns hur mycket som helst att läsa och som vanligt står det lite olika beroende på vad man söker på. Nu är jag inne på att försöka hyra några hönor under sommaren. Måste bara försöka hitta någon som hyr ut. Och så var det detta med själva hönshuset. Kan inte bestämma mig om jag ska köpa ett färdigt eller bygga själv. Nån som har tips?


 
Bild: lånad från www.ekostil.se

1 kommentar:

  1. Hej och tack för fin kommentar hos mig. Vad kul att du funderar på höns - själv har jag ju både höns och ankor. Det är inte så allvarligt som det kan låta när man ger sig in på olika forum. De är självgående små varelser som äter det mesta och bjuder på mycket under hållning.

    SvaraRadera